معرفی غذاهای چین

معرفی غذای اردک برشته شده پکنی

مشهورترین غذای پکن، اردک کبابی پکینگ، برشته ولی آبدار است و به صورت تکه تکه سرو می شود. پن کیک هایی هم به شما داده می شود که تکه های اردک را در آن می گذارید و کنارش هم لوبیای له شده، خیار و پیاز سرو می شود. اردک پکینگ اولین بار در کتاب آشپزی سلطنتی طی پادشاهی یوآن (قرن 13) معرفی شده، ولی تا اوایل قرن 20 معروف نشد، زمانی که سرآشپزان پیشین سلطنتی شروع به باز کردن رستورانهای اردک کبابی بیرون از دیوار کاخ کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن